Reviews

Tripadvisor

777giancarloborluzzi
777giancarloborluzzi
2020-10-13
Il mio "indirizzo"a Ivalo. Ho dormito due notti, la prima arrivandoci da Sodankyla e la seconda giungendoci da Karigasniemi dopo il giro nel nord del nord lappone. Albergo vicino al principale incrocio di Ivalo (ma tranquillissimo, pochissime auto a debita distanza dalla struttura), non lontano dal suo lungo ponte. Grande struttura con camere in un blocco e ristorante/bar/minisoggiorno all'altra estremità, con reception più lobby nel mezzo; al nostro passaggio c'erano lavori in corso nella parte intermedia e per giungere al ristorante (aperto anche a persone di passaggio) era necessario passare dall'esterno. Blocco delle camere senza particolari caratteristiche, ma stanze grandi, moderne e pulitissime. Ristorante di classe, con bell'angolo bar stile pub e soggiorno elegante e a suo modo appartato. Colazione a buffet veramente superlativa, completa di tutto e di più: da me gradite le due tipologie di porridge e la frutta impensabile a tale latitudine (le banane provenienti dalla Costarica costano qui, oltre il Circolo Polare, meno che in Valle d'Aosta!). Nessuna prenotazione preliminare, grande parcheggio ovviamente gratuito, buon rapporto qualità/prezzo. Curiosità:Kultahippu significa "pepita", in onore a quelle che si trovano a sud di Ivalo, punto di partenza per la pittoresca strada verso il confine russo, nonchè verso la vicina Inari e la più lontana Karigasniemi.
tapio60
tapio60
2020-09-18
Syntymäpäiviö juhlien Lappia kiertäen Sää suosi ja majoitus toimi hyvin ystävällisen henkilöstön toimesta. Ruoka oli maittavaa, huoneet siistissä kunnossa. Majoituimme entisessä pankinjohtajan huoneistossa, joka oli siisti. Oma Sauna kruunasi pitkän matkapäivän.
Diamond Angel
Diamond Angel
2020-09-09
Five-star-stay near nature with best view Amazing authentic hotel with luxury stay and priceless location close to Saariselkä and Inari. Perfect view from balcony to soothing river and silent night at peaceful nature with modern high-end stay at this beautiful hotel. Hiking and mountain just near by less than 2 km. Everything was right: room was excellent and posh with own private sauna. Clean and tidy with a little luxury yet landspaces and nature kept it real and nature-like. Food at the restaurant was very nice form whole-some breakfast till the evening a la carte. Luch buffet was great with many choices. I have never felt so warmly welcomed and kindly treated as i was here in Hotel Kultahippu. I have never been this rested or well-fed on a holiday and the hotel and its surroundings have truely made my holiday best one ever. Im coming here again and again. Recommended from the heart.
Jenni H
Jenni H
2020-09-08
Todella mahtava yöpymiskokemus Ivalo-joen varrella Majoituimme kaksi yötä uusissa huoneissa joen vierellä (lisärakennus, huone nro 402, toisen kerroksen huone). Huone oli aivan uskomattoman upea saunoineen, terasseineen, ulkotakkoineen. Lisänä oli mahtava näkymä Ivalo-joelle ja dramaattisesti valaistulle Ivalon kirkolle (joen ja sillan toisella puolella). Kyllä kelpasi istuskella lasitetulla terassilla takkatulen lämmössä pimenevässä syyskuun illassa. <3 Huone oli puhdas, ja kuten uudelta rakennukselta saattaa odottaa, täysin kunnossa. Sänky oli yksi parhaista missä olen koskaan nukkunut. Maukas ja monipuolinen aamupala tarjoiltiin päärakennuksessa. Ravintolassa söimme saapumispäivästä myös maittavan lounaan buffetpöydästä. Henkilökunta oli auttavaista ja ystävällistä. En keksi mitään parannettavaa. Lämmin kiitos henkilökunnalle! Palaamme varmasti tähän hotelliin pohjoisen reissuillamme!
eerovalkeinen
eerovalkeinen
2020-09-05
Vaellusreissu Kaikki toimi hyvin remontista huolimatta. Varsinkin iltaruokailu oli palvelun ja valittujen ruokien suhteen erittäin hyvä. Kyseessä oli "väliyöpyminen" ennen Raja-Joosepista alkavaa viikon vaellusta. Tällä kokemuksella voin suositella.
anttiniemi52
anttiniemi52
2020-09-03
Lapinmatka 27.8-1.9.2020 Olen majoitunut tässä hotellissa kahdenkymmenen vuoden aikana aina silloin, kun olen käynyt Inarissa, keskimäärin kerran pari kahdessa vuodessa 2 - 3 yötä kerrallaan. Olen ollut aina vanhalla puolella, koska alunperin totuin siihen. Ilmapiiri on viihtyisä ja rauhallinen ja ravintolan ruoka hyvää. Tällä matkalla hotelli oli osittain remontissa ja ravintolan aukioloaikaa oli lyhennetty, mikä verotti yhden tähden. Tosin huoneen hintakin oli aikaisempaa hieman halvempi.
aulikkiarala
aulikkiarala
2020-08-22
Lemmikkihuone Huoneet ovat remonttia vailla,sen tiedämme, mutta perussiivoukseen voisi siitä huolimatta panostaa enemmän koska huoneita kuitenkin myydään.Varsinkin pistokerasiat ja suihkutilan tuuletusaukko pistivät silmiin paksun likakerroksen alta.

Booking.com

Pekka
Pekka
2020-11-01
8,0
☺Siisti, rauhallinen deluxe-huone ☹Huonesiivous ei toiminur. Illalla huoneeseen palatessa saippuat ja shampoot edelleen lopussa, vaiikka aamulla oven kahvaan jätettiin ”siivousta kaivataan”-lappu. Yksi pieni tuubi ei riitä kolmeksi vuorokaudeksi.
Ari
Ari
2020-11-01
8,0
Very good
Lasse
Lasse
2020-10-01
9,0
Superb
Anonymous
Anonymous
2020-10-01
10
☺Loostava aamupala
Martti
Martti
2020-10-01
9,0
Superb
Marja
Marja
2020-10-01
10
Nähdään taas! ☺Aamiainem oli monipuolinen ja herkullinen! Ei mitään valittamista! Olemme tyytyväisiä ! ☹Eipå ole mitään sanomista tähän!
Timo
Timo
2020-10-01
8,0
Very good
Anonymous
Anonymous
2020-09-01
9,0
Superb

Hotels.com

Alison
Alison
2020-03-11
8.0
Handy place to stay Warm welcome, convenient location, good value and good breakfast but rooms in need of some refurbishment
Chuanpis
Chuanpis
2020-03-08
6.0
Average Limited accommodation, tbis one of choice with value price
Pawan
Pawan
2020-03-02
8.0
Ivalo Stay Hotel is located well. Minni bus from Ivalo airport drops u off at the hotel for 10€ a person. It is next to the lake. Has views of the lake from the back of the Restaurant. Breakfast was good, has options. Room was a little small but sufficient for 2 people. There is no Lift / Elevators, so one has to carry their luggage by stairs.We saw some norther lights around midnight. The hotel also helps arrange for Day/Evening tours. Over all a good experience. Would be happy to stay over another time, specially for Lake views and Northern lights.
Reviewer
Reviewer
2020-02-28
10
Very clean room, nice location. The sauna is the best
Nina
Nina
2020-02-24
10
I had a lovely stay at the Kultahippu. Had a small issue with my room when I arrived but staff were very friendly and dealt with it very quickly, couldn’t asked more. Very nice room and breakfast was great.
Reviewer
Reviewer
2020-02-12
10
We enjoyed our time in Ivalo, the meals in the restaurant were very good and our room lovely and clean
Reviewer
Reviewer
2020-02-09
10
We loved staying here. The staff were friendly, helpful and stayed up to check us in late. The bar was fun after a day of travel. It was everything we needed. I would definitely recommend and a great price performer.
Sarah
Sarah
2020-02-09
8.0
Good short, cheap stay I stayed here for a night as I was arriving late and didn’t want to pay for an extra night at the igloo hotel when I wouldn’t get to experience it. The hotels in a good location but it’s very basic with few amenities. Good for a short, cheap stay
Steve
Steve
2020-02-03
8.0
Nice hotel close to airport. Rooms smallish but perfectly adequate and clean. Comfy beds. Evening meal really good but on the expensive side but given how far north we were, it’s understandable. Buffet breakfast was good and varied, but the cooked items could be a bit warmer. Friendly and helpful staff. We have stayed in the hotel Ivalo before, however the kultahippu was definitely a better hotel. Opposite supermarket which is very handy.
Reviewer
Reviewer
2020-01-25
10
Hotel Kultahippu was located close to town which was convenient, nice natural décor downstairs, not many sightseeing trips were available on the day, enjoyed my walk to a village Aurora and spending some time with the reindeers